اخذ ویزا

اخذ ویزا

اخذ ویزا

 

آژانس هواپیمایی ناخدای سفر در راستای فعالیت چندین ساله خود، جهت رفاه حال مسافران عزیز به ارائه خدماتی اقدام نموده است. اخذ ویزای تجاری و توریستی، از جمله خدماتی است که ناخدای سفر ارائه می نماید. اخذ ویزا تجاری و توریستی برای اکثر کشورها، همچون چین، تایلند و … می باشد که توسط آژانس هواپیمایی ناخدای سفر انجام می گیرد.

 

 

 


ویزا

ویزا به اشخاصی اعطا میگردد که درخواست اخـذ ویزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عمومأ روادید یا ویزا بصورت برچسب همراه با مهر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقاضی الصاق میگردد.

اخذ ویزا
اخذ ویزا

پیکاپ ویزا

اقدامات اولیه که شامل رعایت موارد ذیل به اختصار می باشد
1- عدم سوء پیشینه ایران به صورت ترجمه شده و همراه با تائید وزارت امور خارجه.
2- اصل و ترجمه رسمی شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج.
3- اصل و ترجمه اسناد ملکی اعم از خانه، خودرو و … به نام متقاضی یا همسر متقاضی.
4- ترجمه رسمی مدارک فارسی مربوط به نوع و و ضعیت شغلی، میزان درآمد و حقوق متقاضی و همسر متقاضی.
5- ترجمه مقدار دارائی و موجودی حساب های بانکی طی نامه رسمی از بانک.
6- ارائه مدارک بازنشستگی در صورت نیاز.
7- اصل و ترجمه رسمی و تائید شده پایان خدمت و یا معافیت متقاضی.
8- مشخصات کامل و آدرس پستی، تلفن، شخص یا ارگان دعوت کننده.
9- به همراه داشتن مشخصات خانواده.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی:

  • اصل و کپی بليط(حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد الزامی است.
  • ک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از هشت ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد.

 

مدارک لازام برای اخذ ویزای تجاری:

دعوتنامه برای ويزای تجاری الزامی است.

  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 50 يورو می باشد.
  •  یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • يک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  •  کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند