دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

ویزای کانادا – دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

مشاوره رایگان ویزای کانادا : 88984780- 021

 

کشور کانادا هم یکی از پرطرفدارترین کشورها برای سفر ، تحصیل و اقامت می باشد . اخذ ویزای کانادا مخصوصا بدلیل عدم وجود سفارت کانادا در تهران برای متقاضیان کار ساده ای نیست . برای دریافت بدون دردسر ویزای کانادا ، بلیط کانادا ، هتل کانادا می توانید از همکاران ناخدای سفر مشاوره بگیرید.

هزینه ویزای کانادا : 350  یورو

 


کانادا کشوری است برای هر نوع سلیقه و ترجیح می باشد ، آب و هوای کانادا چنان تنوعی دارد که در برخی روزها دمای یک نقطه از آن تا ۳۰ درجه زیر صفر می‌رسد درحالیکه در همان روز دمای شهری دیگر مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد است.
برای سفر به کانادا بهتر است با انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه، مدارک لازم و … آشنایی داشته باشید.

توصیه می کنیم برای دانستن مواردی که رعایت نکردنشان باعث ریجکت ویزای کانادا می شود ، کلیک فرمایید.

 

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

 

با انواع ویزای کانادا بیشتر آشنا شوید

ویزا کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد.

⦁ ویزای موقت کانادا
⦁ ویزای اقامت دائم کانادا

برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ نوع ویزای کانادا از دو روش : 1- ثبت نام آنلاین ویزای کانادا 2 – مراجعه حضوری به سفارت و ارائه مدارک و پر کردن دستی مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا درفت و پیپر گویند، اقدام کرد .(برای مشاهده لیست مدارک ویزای کانادا کلیک فرمایید )

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزای کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا از طریق آژانس به یکی از وَکهای دفاتر وی اف اس در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.

 

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

ویزای موقت کانادا

ویزای موقت نوعی از ویزای این کشور محسوب می گردد ، که فرد طی زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به خاک کانادا را خواهد داشت.

ویزای موقت کانادا را می‌توان به 3 دسته تقسیم بندی کرد:

⦁ ویزای توریستی کانادا
⦁ ویزای تحصیلی کاانادا
⦁ ویزای همراه کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی یا ویزیت ویزا همانگونه که از نامش برمی‌آید برای اهدافی تورستی و یا دیدار با اقوام و خانواده و حتی شرکت در کنفرانس  و یا دوره‌ای آموزشی، برای مدتی معین صادر می‌شود.

بطور کلی ویزای توریستی کانادا به 3 دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای سینگل کانادا

  •  ویزای مولتیپل یا ویزای 5 ساله کانادا

  • سوپر ویزای کانادا

ویزای سینگل کانادا

 برای هدف و زمانی معین عموما با اعتباری 6 ماهه صادر می‌شود، البته بنا بر نظر افسر مهاجرت و مدارک و دلایلی که ارائه گردیده در هنگام درخواست، اعتبار ویزای سینگل کانادا کمتر از 6 ماه باشد که در این صورت در ویزا تاریخ پایان اعتبار قید می‌شود.

 ویزای مولتیپل کانادا

 که به آن ویزای مولتی کانادا هم گفته می‌شود، نوعی ویزای توریستی است که به فرد اجازه می‌دهد تا زمان اعتبار ویزا بدون محدودیت به کانادا سفر کند و هردفعه نیز تا 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشد. اعتبار ویزای مولتی کانادا معمولا تا پایان اعتبار پاسپورت متقاضی می باشد،و از آنجایی که حداکثر اعتبار پاسپورت ایرانی پنج سال است به این ویزا در ایران، ویزای 5 ساله کانادا نیز گفته می‌شود.

سوپر ویزای کانادا یا ویزای والدین

 این ویزا نوع دیگری از ویزای توریستی که مخصوصا برای پدر، مادر و پدربزرگ، مادربزرگ فردی صادر می‌شود که اولا دارای اقامت دائم کشور کانادا باشد و ثانیا درآمد سالانه او از 24 هزار دلار کمتر نباشد. اعتبار این پاسپورت 10 سال است و دارنده این ویزا می‌تواند در هر بار ورود تا 2 سال در خاک کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای تضمینی کانادا

التبه نوع دیگری از ویزای توریستی کانادامی باشد که در این نوع ویزا کلیه مراحل درخواست ویزای کانادا همچون بررسی مدارک، ترجمه مدارک، تهیه دعوتنامه و در نهایت ثبت نام آنلاین و ساب میت درخواست توسط دپارتمان ویزا و وقت سفارت ناخدای سفر صورت می‌گیرد. لفظ تضمینی در این نوع ویزای توریستی کانادا از آن جهت است که در صورت رد شدن درخواست ویزای متقاضی، تمامی هزینه‌های پرداخت شده، بازپرداخت خواهد شد.

ویزای نرمال کانادا

در این نوع ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال مرسوم صورت خواهد گرفت. پس از تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای کانادا ، مدارک را جهت ارئه به دارلترجمه معتبر به تیم ویزای کانادا ناخدای سفر تحویل فرمایید تا مراحل کاری از جمله ثبت نامه آنلاین ویزای کانادا انجام شود .

ویزای تحصیلی کانادا

کانادا و نظام آموزشی این کشور یکی از بهترین مقاصد برای علاقمندان به ادامه تحصیل می باشد ، سیستم آموزشی این کشور بسیار نظام مند و مجهز و عمدتا به شکل استانی یا ایالتی مدیریت می‌شود. البته نظام کلی آموزش در کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده بنابراین با وجود برخی تفاوت‌ها می توان گفت کانادا از سیستم آموزش یکپارچه و بسیار به روز برخوردار است ، می‌توان گفت کانادا بیشترین هزینه را در بخش آموزش در بین دیگر کشورهای توسعه یافته جهان دارد.

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

انواع ویزای تحصیلی به صورت زیر می باشد:

ویزای دانش آموزی کانادا

آموزش به محصلان در کانادا بطور کلی از سن ۵ سالگی شروع شده و تا ۱۷ یا 18 سالگی ادامه خواهد داشت. تقسیم بندی سطوح آموزشی در مدارس کانادا از سطح ۱ آغاز شده و تا سطح 12 ادامه خواهد داشت۱ (بجز استان کبک که ۱۱ سطح دارد) . دوره پیش دبستانی در بسیاری از استان‌های کانادا سطح نامیده می شود و دوره ابتدایی تا سطح ۶ ادامه می یابد. دوره راهنمایی در مدارس کانادا از سطح ۷ تا پایان سطح 9 می باشد . مقطع متوسطه یا دبیرستان در کانادا نیز از سطح ۱۰ تا سطح ۱۲ بطول خواهد می انجامد.

ویزای دانشجویی کانادا

تحصیلات دانشگاهی در کانادا همانند بسیاری از کشورهای دیگر بلافاصله بعد از پایان دبیرستان آغاز می شود و شامل مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا می شود. دانشگاه‌های بین‌المللی در شهرهای مختلف ایالت‌های کانادا پراکنده شده‌اند که این موضوع باعث گستردگی نظام تحصیلات تکمیلی در کانادا گردیده است.

مدارک تحصیلی اخذ شده از دانشگاه‌های کانادا در سرتاسر جهان معادل‌سازی شده و به رسمیت شناخته می‌شوند. البته با توجه به شرایط فعلی و نیاز بازار کار کانادا به نیروی متخصص و جوان، بسیاری از افراد در کانادا ترجیحمی‌دهند دوره‌های کوتاه مدت در کالج‌ها و یا موسسات فنی را به جای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی انتخاب کنند تا ضمن کسب مهارت‌های ضروری و مرتبط، سریعتر جذب بازار کار در کانادا شوند.

ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

به منظور ارتقا تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به واجدین شرایط، اعطا می گردد. متقاضیان می‌توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی  اقدام کنند. از آنجائیکه این ویزا در رده‌ بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است ، جهت کسب اطلاعات دقیق از ویزاها با مشاورین ویزای ناخدای سفر تماس بگیرید.

اکثر متقاضیان بایستی جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می‌کنند یا خیر، باید فرم‌های مربوطه را تکمیل و هزینه های مربوطه را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند.

در بعضی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می‌توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. متقاضیان ویزای فرصت مطالعاتی کانادا معمولا از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردارند.

ویزای همراه تحصیلی کانادا (برای والدین، فرزندان و همسر)

سفر به کشوری دیگر آن هم در مقاطع ابتدایی تحصیل و شرایط زندگی فرزندان از جنبه‌های مختلف دغدغه‌ ای مهم برای تمامی والدین است. اینکه فرزندان در شرایطی تحصیل می‌کنند، اقامت و خورد و خوراک آنها به چه شکل  و کیفیتی است و در نهایت آیا نظارتی بر آنها انجام می‌شود، همگی از مواردی هستند که والدین تمایل دارند تا با بهره‌ مندی از ویزای همراه کانادا بتوانند در دوران تحصیل در کنار فرزندان خود باشند.

از سوی دیگر این نگرانی در مقاطع بالاتر تحصیل نیز وجود دارد و بسیاری تاکید دارند همسر  و یا فرزندانشان در دوران تحصیل در کنارشان باشند. دریافت بلیط تخفیف دار یکی از موارد بسیار مهم برای خانواده می باشد به همین جهت ناخدای سفر مسئولیت صدور بلیط کلیه مسافران با تخفیف ویژه عهده دار است.

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

از دو طریق می‌توان برای ویزای همراه کانادا اقدام کرد:

ویزای توریستی

در این نوع ویزا که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی محصل در دانشگاه و یا مدرسه اقدام می گردد، والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری ۶ ماهه دریافت کنند.

ویزای اجازه کار

اگر متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد یا در حین تحصیل باشد، همسر وی می‌تواند برای ویزای کار اقدام کند. این ویزا به همسر متقاضی این اجازه را خواهد داد که به صورت تمام ‌وقت و بدون نیاز به دریافت مجوز درکانادا کار یا تحصیل نماید. برای این نوع ویزا می‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا برای همسر وی اقدام به درخواست ویزای اجازه شود.

شرایط دریافت ویزای کانادا
لیست ویزای توریستی کانادا
مراحل درخواست ویزای کانادا

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

 

همانگونه که در بالا اشاره کردیم، برای درخواست ویزای کانادا به دو روش می‌توان اقدام کرد:

⦁ ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
⦁ مراجعه حضوری به سفارت

گام اول در ثبت نام آنلاین ویزای کانادا ثبت یک حساب کاربری است. پس از ایجاد حساب کاربری، متقاضیانی که از طریق آنلاین اقدام به ثبت درخواست ویزای کانادا می‌کنند، بعد از واریز آنلاین هزینه ثبت نام یک شماره پیگیری دریافت می کنند ، که تمامی مراحل پیگیری جواب ویزا کانادا درخصوص پرونده از طریق این شماره انجام خواهد شد. پر کردن دقیق و شفاف فرم ۵۲۵۷ مهمترین عامل در موفقیت درخواست متقاضیان خواهد بود.

تاکید سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ویزای کانادا، ثبت نام آنلاین است. روشی که هم هزینه بسیار کمتری در مقایسه با مراجعه حضور به سفارت خواهد داشت و هم پیگیری آپدیت پرونده از این طریق بسیار راحت‌ تر و سریع‌ تر خواهد بود. بدلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران می‌توان گفت ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در حال حاضر بهترین گزینه برای متقاضیان ویزای کانادا بویژه برای ما ایرانیان است.

مراحل کلی و راهنمای ثبت نام آنلاین ویزای کانادا به شرح زیر است:

⦁ ایجاد یک حساب کاربری انحصاری و تکمیل فرم
⦁ تکمیل وآپلود فرم‌های درخواست ویزای کانادا
⦁ پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
⦁ دریافت برگه تاییده درخواست به همراه شماره پیگیری
⦁ دریافت نامه انگشت نگاری
⦁ حضور در یکی از سفارت خانه های کانادا برای انگشت نگاری
⦁ بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
⦁ مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا

مدارکی که باید آپلود کنید شامل موارد زیر هست:

1. فرم اقامت موقت / ویزای دیدار کانادا که باید از اکانت خودتون دانلود کنید.

2. تاریخچه سفراز جمله اسکن کلیه پاسپورت های قبلی و ویزاها و مهرهای ورود و خروج و اقامت ها در ده سال گذشته. اگر به جایی سفر کردید و مدرکی ازش ندارید، کارت پرواز هم میتونید اسکن کنید.

3. صفحه اول پاسپورت فعلی بعلاوه اسکن کلیه صفحات این پاسپورت که اطلاعاتی از سفر شما داره.

4. اطلاعات مالی، هر مدرکی مبنی بر توانایی مالی شما شامل گواهی تمکن مالی، گردش حساب، فیش حقوقی، سند ملکی و سایر مدارک توی این قسمت باید آپلود کنید.

5. عکس دیجیتال به ابعاد ۳۵×۴۵ میلیمتر و سایر مشخصاتی که توی اکانت بهتون گفته میشه.

6. هدف سفرمتقاضی و سایر موارد: رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل، برنامه سفر و سایر مواردی از این قبیل رو اینجا آپلود کنید ( کلیه این موارد را می توانید با مراجعه به ناخدای سفر با مناسبترین نرخ فراهم کنید)

7. فرم مشخصات اعضای خانواده ، از اسمش معلومه و باید مشخصات بستگان (بدون در نظر گرفتن اینکه با شما سفر می کنند یا نه) روداخلش بنویسید.

8. فرم مشخصات فردی،این فرم اختیاری هست ولی توصیه می کنم حتما پرش کنید. چند تا سوال در مورد شما پرسیده میشه و ازتون میخواد کشورهایی که در ۵ سال گذشته سفر کردید بعلاوه تاریخ ورود و خروج هر کشور رو بنویسید.

9. نامه توضیحات ، این نامه هم اختیاری هست. اگر توضیحی راجع به سفرتون هست که در قسمت های قبلی ذکر نشده این قسمت جای خوبیه که در موردش بنویسید و بتونید نشون بدید قصد برگشتن به کشورتون رو دارید.

ثبت نام حضوری روشی جایگزین برای درخواست ویزای کانادا می باشد. در این روش متقاضی بدون نیاز به وقت قبلی به یکی از وک‌های دفاتر وی اف اس مراجعه کرده و ضمن ارائه دستی مدارک ترجمه شده و تکمیل فرم‌های مربوطه، اقدام به انگشت نگاری کرده و به کشور باز می‌گردد. آدرس ایمیل ارائه شده توسط متقاضی در هنگام پر کردن فرم‌های ثبت نام ویزا کانادا، پل ارتباطی متقاضی و سفارت کانادا خواهد بود.

 

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

نکات مهم در مورد انگشت نگاری برای ویزای کانادا

متقاضی تنها 30 روز فرصت دارد نسبت به انگشت نگاری اقدام نماید و درصورت عدم مراجعه متقاضی، پرونده کنسل و در نهایت مردود اعلام خواهد شد.

⦁ تمام افراد پرونده (همسر و یا پدر و مادر) می‌بایست همزمان برای انگشت نگاری اقدام نمایند.
⦁ اگر خالکوبی روی دست و صورت خود دارید قبل از انگشت نگاری آنها را پاک کنید.
⦁ برای انگششت نگاری نیاز نیست مدارک پرونده را به همراه داشته باشید و نامه انگشت نگاری به تنهایی کافیست.
⦁ برای انگشت نگاری سفارت کانادا نیاز به وقت قبلی نیست و متقاضی در هر زمان (یک بازه 30 روزه) می‌تواند برای بیومتریک کانادا اقدام نماید.
⦁ تمامی پرونده‌های درخواست ویزای کانادا برای ایرانیان برای بررسی نهایی به سفارت کانادا در ترکیه (آنکارا) ارجاع داده می‌شود و می‌بایست برای دریافت پاسخ متقاضیان بایستی به این شهر مراجعه نمایند.
اگرچه انگشت نگاری برای ویزای کانادا روندی اجباری است اما در موارد خاص و برای افرادی خاص نیاز به بیومتریک نیست. این موارد عبارتند از:

⦁ افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
⦁ افرادی که ویزای مهاجرتی دارند
⦁ افراد مقیم کانادا
⦁ افراد با پاسپورت کانادایی
⦁ دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می‌کنند
⦁ افرادی که حین درخواست ویزا در کانادا هستند

در تمامی موارد دیگر و برای به جریان افتادن درخواست ویزای کانادا، فرد متقاضی به شرحی که در بالا اشاره شد، می‌بایست با حضور در یکی از سفارت های کانادا نسبت به انگشت نگاری خود اقدام نماید.

دفاتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در همسایگی ایران:

⦁ دفتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در استانبول و آنکارا
⦁ دفتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در تفلیس – گرجستان
⦁ دفتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در ارمنستان
⦁ دفتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در باکو
⦁ دفتر انگشت نگاری برای ویزای کانادا در دبی

برای اینکه هزینه سفرتان برای کاهش یابد توصیه می کنیم از بلیط های چارتر ناخدا در  مسیر مربوطه استفاده کنید

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

  •  ‎اصل پاسپورت های جدید و قدیمی‎

  •  ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

  • ترجمه سند ازدواج اگر زن و شوهر با هم اقدام می‌کنند

  • تکمیل فرم درخواست ویزا‎ Application form ‎‏ ‏‎

  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی‎ Family Information

  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید‎

  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود‎

  • ترجمه مدارک شغلی ، کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد ‏‎

  • نامه تمکن‎ Bank Statement ‎به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک

  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده،در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا ( توسط تیم رزرواسیون ناخدای سفر انجام می گردد ) الزامی می باشد.

  • مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت کننده با دعوت شونده ‎

  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا ( که توسط تیم تیکتینگ ناخدا قابل رزرو رایگان می باشد )‎

  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال باشد به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می ‏کند

  • مسافران ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند ،مگر در موارد خاص در صورتی که به ‏کشورهای خاصی در یک سال قبل از اقدام به درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشند ممکن است نیاز به انجام ‏آزمایشات پزشکی ویزای کانادا باشد.‏ البته مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا گردد.‏

  • همچنین بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان پرداخت هزینه های خود در مدت زمان حضور در کانادا را دارد

  • هزینه ویزای توریستی کانادا که توسط ناخداسفر اقدام می گردد : 350 دلار

 

مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا

مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا طبق اعلام سایت رسمی سفارت کانادا بطور معمول از 41 روز تا 121 روز کاری است.؛ اما در برخی موارد این بازه زمانی کوتاه‌تر و یا طولانی‌تر خواهد شد. البته این عدد تقریبی است و واقعیت این است که در مواردی بوده است که ناخدای سفر موفق به اخذ ویزای متقاضی ظرف 2 هفته گردیده اند و این موارد معمولا به مدارک متقاضیان وابسته می باشد.

پیگیری جواب ویزای کانادا

در روش ثبت نام آنلاین ویزای کانادا هر متقاضی به حساب کاربری خود در سایت رسمی سفارت کانادا مراجعه کرده و پس از درج شماره پیگیری و تاریخ تولد میلادی خود می‌تواند در جریان آخرین آپدیت‌پرونده خود قرار بگیرد.

طبعا پیگیری درخواست ویزای کانادا از طریق مراجعه به حساب کاربری بسیار ساده ‌تر می باشد و احتمال با خبر نشدن از آپدیت‌های پرونده به حداقل کاهش می‌یابد.

در روش مراجعه حضوری پیگیری جواب ویزا کانادا در این روش کمی دشوارتر می باشد و عموما مشکلاتی را برای متقاضیان ایجاد می‌کند. هماهنگونه که اشاره شد در این روش ایمیلی که متقاضی در هنگام مراجعه به دفاتر بیومتریک و پر کردن فرم‌های مربوط درج می‌کند، پل ارتباطی وی با سفارت خواهد بود.

ر بسیاری از مواقع متقاضیان دیر متوجه ایمیل ارسالی از سوی سفارت می‌شوند یا اصلا متوجه نمی‌شوند. از آنجایی که برای مثال متقاضی تنها ۳۰ روز از زمان صدور نامه انگشت نگاری فرصت دارد به یکی از دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا مراجعه کند، عدم اطلاع به موقع می‌تواند مشکلات بسیاری را بوجود آورد.

ریجکت شدن ویزای کانادا

رد شدن درخواست ویزای کانادا که در اصطلاح ریجکت ویزا نامیده می شود ، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینس‌‌ منی خواهد بود که برای آینده برنامه‌ها ریخته و رویاپردازی‌ها کرده‌ است. مشکل زمانی ناراحت کننده‌ تر می گردد که متقاضیان برای ثبت درخواست و طی کردن مراحل آن چه از نظر مالی و چه از نظر زمان و انرژی هزینه‌های بسیاری متقبل شده باشند.

دلایل عمومی ریجکت ویزا

با عواملی که موجب ریجکت ویزا می شوند و در واقع موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا می‌شوند، در زیر آشنا شوید:

⦁ تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
⦁ تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
⦁ ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن) که توصیه می کنیم متقاضیان از توصیه دفاتر غیر قانونی پرهیز کنند چراکه در حال حاضر دقیقا مورد بررسی قرار می گیرد ( برای دریافت بدون دردسر ویزای شینگن مقاله چگونه موفق به اخذ ویزای شینگن می شویم ؟)
⦁ کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا
⦁ پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا

تردید در هر یک از این موارد در کنار عواملی همچون وضعیت اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزا کانادا خواهند شد.

ریجکت ویزای توریستی کانادا

دلیل اصلی مردود شدن در ویزای توریستی کانادا هم یکی از عوامل زیر است:

⦁ نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر
⦁ ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت کننده شما
⦁ هدف از سفر برای آفیسر قانع کننده نباشد و او بر این عقیده باشد که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید.
⦁ سابقه سفرهای قبلی شما
⦁ نداشتن برنامه درست و مشخص برای سفر
⦁ عدم ارسال درست و کامل مدارک و فرم ها
⦁ پیوند های شما با کشور مبدا

 

دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی
دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا

⦁ نخستین گام در اعتراض به ریجکت ویزا کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامه‌ای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع متقاضی می‌رسد.

پس از مطالعه نامه ریجکتی ویزای کانادا و بررسی دلایل آن ، در صورتیکه  دلایل عنوان شده در این نامه با مدارک متقاضی مغایرت داشته باشد، می توان به رد شدن ویزای کانادا اعتراض کرد.

⦁ برای مثال اگر متقاضی چندین سفر به کشورهای حوزه شنگن داشته است و از تمکن مالی قابل قبول و دارایی‌های مناسبی در ایران نیز برخوردار بوده اما در نامه ریجکتی وی به سابقه ناکافی سفر و شرایط مالی بعنوان دلایل رد ردخواست ویزا کانادا اشاره شده‌باشد، می‌توان نامه‌ای به ادرس ایمیل سفارت کانادا ارسال شود ( با شرح دقیق دلایل ریجکت ویزا کانادا، بدون نیاز به پیوست مدارک جدید، با توضیح سابقه سفر خود و یا مدارک مالی ارائه شده)

⦁ توصیه می کنیم در این مرحله با کارشناسان ناخدای سفر مشورت کنید تا شانس بیشتری برای موفقیت و تجدید نظر درخواست خود داشته باشید.

اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید این مطلب رو حتما بخونید : مهاجرت بدون دردسر

حرف آخر

به شما متقاضیان عزیر توصیه می کنیم به هر شخص یا وب سایت با یک شماره تماس و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد ، به واسطه پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

راهنمایی و مشاوره ثبت نام ویزای کانادا توسط ناخدای سفر کاملا رایگان می باشد

همکاران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند 88984780 – 021

اینجا ناخدا هست نه نیلگام