ویزای انگلیس

ویزا انگلیس

ویزای توریستی انگلیس

اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

انواع ویزای انگلیس

ویزای انگلستان , توریستی , دیدار با اقوام

مدت اعتبار ویزای انگلستان برای سفرهای توریستی, نمایشگاهی, دیدار با اقوام و دوستان در بریتانیا معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامت در انگلستان را  دارید, لطفأ درخواست تمدید ویزای خود را حداقل 30 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید.

ویزای انگلستان , نمایشگاهی , تجاری

متقاضیان ویزای نمایشگاهی و تجاری انگلستان با هدف شرکت در نمایشگاههای بین المللی و دیدار با نمایندگان شرکت‌هایی که با آنها داد و ستد تجاری دارند, بدون اینکه مستقیما در بازار کار بریتانیا فعالیت نماید وارد این کشور میگردند. متقاضی ویزای تجاری انگلستان برای شرکت در نمایشگاها, حضور در جلسات و کنفرانس‌های تجاری, بازدید از کارخانه ها و شرکتها, آموزش, نحوه بکارگیری یا خرید و فروش یک محصول, کالا, خدمات و سایر معاملات تجاری به انگلستان وارد میشوند. منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدیدکننده تجاری خارج از کشور انگلستان است.


مدارک ویزای توریستی انگلیس

ویزا انگلیس
ویزا انگلیس

دانلود فایل مدارک ویزا انگلیس


نکته ها:

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش ویزای سفارت انگلیس، مسئولان سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست متقاضی، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های فرد مذکور برای هرگونه ویزای انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا ٢٠ روز کاری طول بکشد.

سفارت انگلیس در تهران

نشانی: تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸

کدپستی: ۹۱۱۴۴-۱۱۳۱۶

برنامه کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰

تلفن: ۶۴۰۵۲۰۰۰ (۰۲۱)