ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

هزینه ویزای اندونزی  : 65 دلار 

 

در سالهای اخیر کشور اندونزی به یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری تبدیل شده است . دلیل این موضوع جاذبه های گردشگری بی نظیر بالی می باشد.

سوالی که در ذهن همه گردشگران ایرانی می باشد اینست که آیا برای سفر به جزیره زیبای بالی نیاز به دریافت ویزا دارند ؟

برای ورود هر مسافر به کشور اندونزی باید در پاسپورت خود ویزای این کشور را داشته باشد. ویزای اندونزی به صورت فرودگاهی برای مسافران ایرانی صادر نمی‌شود.

( برای آشنایی با  هزینه های سفر به بالی در ایام عادی  و  تعطیلات نوروز کلیک کنید )

 

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی
ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

انواع ویزای اندونزی و نحوه دریافت آن ها

 

اندونزی هم همانند بسیاری از کشورها 2 نوع ویزا دارد :

1- ویزای فرودگاهی : ویزای فرودگاهی اندونزی در بدو ورود مسافر به یکی از فرودگاه‌های کشور اندونزی به صورت مهر برروی پاسپورت مسافردرج خواهد شد.

2- ویزای معمولی : ویزای بالی برای بعضی کشورها از جمله ایران به صورت فرودگاهی صادر نمی‌شود و گردشگران قبل از سفر بایستی از طریق کارگزار ویزای اندنزی در ایران ( ناخدای سفر ) برای اخذ ویزا اقدام کنند .

در حالت کلی می‌توان ویزای اندونزی  به 5 گروه تقسیم می گردد :

1- ویزای توریستی اندونزی
2- ویزای تحصیلی اندونزی
3- ویزای خبرنگاری اندونزی
4- ویزای مقامات رسمی یا ویزای دیپلمات اندونزی
5- ویزای تجاری و ویزای بیزنس اندونزی

( با   جاذبه ها و مکان های گردشگری بالی  بیشتر آشنا شوید ) .

 

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی
ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

ویزای توریستی اندونزی:

ویزای توریستی بالی یا همان ویزای توریستی اندونزی معروف ترین و پر کاربرد ترین ویزای اندونزیست که گردشگران برای دریافت این نوع ویزا باید از تقریبا دو هفته قبل با مراجعه به تیم ویزای ناخدا اقدام به دریافت آن کنند.

سوالات متداول متقاضیان دریافت ویزا و پاسخ تیم ویزای ناخدای سفر :

مدت اعتبار ویزای توریستی اندونزی چقدر می باشد ؟

ویزای توریستی اندونزی دارای یک ماه اعتبار می باشد به این معنی که پس از صادر شدن ویزا شما یک ماه فرصت دارید، تا بدون مشکل وارد کشور اندونزی شوید.

مدت اقامت ویزای توریستی چقدر می باشد ؟

ویزای بالی 14 روز اعتبار دارد به این صورت که پس از وارد شدن به یکی از مرزهای اندونزی شما فقط می‌توانید فقط 14 روز در این کشور بمانید و در صورت اقامت بیشتر دچار مشکل و جریمه در هنگام خروج از اندونزی خواهید شد.

سفارت اندونزی در تهران برای مسافرهای ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند. با این ویزا هر مسافر می‌تواند چهارده روز در خاک این کشور باشد.

آیا می‌توان چندبار از ویزای توریستی استفاده کرد؟

جواب این سوال خیر می‌باشد. ویزای توریستی اندونزی فقط یک بار ورود است و پس از خارج شدن از این کشور در صورت نیاز به مسافرت به اندونزی، مجددا بایستی اقدام به دریافت ویزای توریستی اندونزی کنید.

در نظر داشته باشید حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید. و گردشگران نمی توانند ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنند.

* همچنین گردشگران باید توجه کنند که با ویزای توریستی، اجازه تحصیل در اندونزی یا کار در کشور اندونزی را نخواهند داشت.

( مقاله  بهترین زمان سفر به بالی  را حتما مطالعه کنید ) .

 

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی
ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

شرایط دریافت ویزای توریستی اندونزی :

با مطالعه پاسخ سوالات متدوال متقاضین از تیم ویزای ناخداسفر ، می توانید به طور کامل با شرایط اخذ ویزای بالی آشنا شوید !

ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود؟

برای دانستن اینکه ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود اول باید نوع ویزای خود را انتخاب کنید.

برای گرفتن ویزای اندونزی ابتدا باید توجه داشته باشید که مدت زمان گرفتن ویزا بین 7 الی 10 روز کاری زمان خواهد بود و شنبه‌ها و جمعه‌ها، روزهای تعطیل سفارت اندونزی در ایران هستند.

منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است.

بهترین زمان مناسب برای اقدام به اخذ ویزای اندونزی 2 الی 3 هفته قبل از پرواز است.

آیا می توان ویزای فوری هم گرفت ؟

پاسخ این سوال بله می باشد ، برای دریافت ویزای توریستی فوری تنها 1 تا ۳ روز کاری زمان نیاز دارد ، به این صورت که مدارک مسافر باید تا قبل از ساعت 9:30 صبح در اختیار کارشناسان ویزای ناخدای سفر قرار بگیرد.

پس از ارائه مدارک مورد نیاز ویزای بالی، تیم ویزا فورا اقدام به انجام مراحل اداری مورد نیاز برای ویزای فوری می‌کنند.

 

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی
ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای بالی یا اندونزی :

برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی در مرحله‌ اول باید مدارک مورد نیاز را آماده کنید و به کارشناسان ویزای ناخدا تحویل دهید .

سفارت اندونزی برای صدور ویزای توریستی مدارک زیادی از شما نمی‌خواهد.

  •  فرم ویزا ،  مشخصات فردی

  •   اصل پاسپورت معتبر به همراه حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی

  •  دو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید ( خیلی قدیمی نباشد)

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما و  تاییدیه / واچر هتل برای سفارت اندونزی ( که توسط ناخدا انجام می گردد )

  •  شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات

  • یادداشت تعهد ( گارانتی بازگشت ) از آژانس هواپیمایی برای ویزای توریستی

  •  گواهی یا برگه حساب مالی/  نامه‌ تمکن مالی بانک  بیش از 10 میلیون و پرینت گردش حساب با مهر برجسته و انگلیسی

    به نکات زیر توجه کنید  :

  • پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد.

  • کپی صفحات شناسنامه باید در برگه‌ی A۴ باشد.

  • عکس‌ها باید جدید، رنگی و با زمینه‌ی سفید باشند.

  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند.

  • فرم مشخصات فردی از تیم ویزای ناخدا تحویل بگیرید.

  • تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید حتما باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد؛ در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود.

  • رزرو هتل هم نیز مانند بلیط هواپیما حتما باید مطابق زمان درخواست شده برای ویزا باشد. اگر برای مدتی کمتر از زمان درخواستی خود هتل رزرو کرده باشید، برای بیش از آن زمان به شما ویزا نمی‌دهند.

 

ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی
ویزای بالی و نحوه دریافت ویزای اندونزی

حرف آخر 

گردشگران برای رزرو بلیط ، هتل و تور تخفیف دار بالی و همچنین اخذ ویزای بالی می توانند از مشاوره رایگان تیم رزرواسیون ناخدای سفر بهرمند شوند .

88984780 – 021