چگونه موفق به اخذ ویزای شینگن شویم؟

ویزای شینگن

ویزای شینگن – چگونه موفق به اخذ ویزای شینگن شویم؟

          اخذ ویزای تضمینی شینگن 14 روزه و بلندمدت: 88984780-021

 

آن دسته از افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند با واژه ویزای شینگن برخورد کرده‌اند و به آنان اخذ و دریافت ویزای شینگن پیشنهاد شده است.شرکت خدمات مسافرتی و هوایی ناخدای سفر خدمات زیر را جهت اخذ ویزای حوزه شنگن ارائه می دهد.

( برای آشنایی بیشتر با  شرایط سفر به اروپا  کلیک فرمایید. )


خدمات دریافت ویزای شینگن

معمولا برای افرادی که به علت نداشتن شرایط و وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت دریافت وقت مصاحبه را ندارند و همچنین دارلترجمه ها و شرکتهای مهاجرتی خدمات زیر توسط ناخداسفر انجام می گردد :
1 – دریافت وقت سفارت
2 – رزرو و صدور واچر هتل
3 – رزرو و صدور بلیط
4 – صدور بیمه مسافرتی

 

ویزای شینگن
ویزای شینگن

در جهت اطمینان خاطر مسافران محترم :

۱- کلیه مشاوره ها برای دریافت ویزاها به صورت رایگان هستند.
۲- برای کلیه ویزاها قرارداد رسمی عقد خواهد شد.
۳- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتواند در حوزه شینگن تردد کند.
به عنوان مثال شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را می توانید به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

( پیشنهاد می کنیم برای رزرو راحت تر هتل مقاله : چگونه هتل و اقامتگاه با قیمت مناسب رزرو کنیم ؟ را بخوانید )

هزینه های ویزای شنگن :

1- هزینه ویزای نمایشگاهی آلمان  300 یورو 

2- هزینه ویزای سایر کشورهای حوزه شینگن  فقط  200 یورو ***

3 – هزینه ویزای ایتالیا  250 یورو

 

گردشگرانی که اطلاعات لازم درباره اخذ ویزای شینگن و شرایط دریافت آن را دارند ، می توانند مطالب زیر را مطالعه نمایند:

انواع ویزای شینگن

۱. ویزای اتحادیه شینگن (USV)

 این ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای گردشگران محسوب می‌گردد که با داشتن <ویزای اتحادیه‌ی شینگن > مجوز ورود و سفر به کشورهای عضو این پیمان را، برای حداکثر ۹۰ روز در هر ۶ ماه، اخذ می‌کنند. شروع این تاریخ از لحظه‌ ورود به یکی از این کشورها آغاز می‌شود. از طرفی این نوع از ویزا به چند دسته‌ی دیگر تقسیم می‌شود.

ویزای نوع A :
منظور از این ویزا، <ویزای ترانزیت فرودگاه> است،در اینصورت مسافر حق خروج از فرودگاه کشور عضو شینگن را ندارد ، با داشتن این ویزا اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :
این ویزا نیز نوعی ویزای عبور و ترانزیت است،با داشتن ویزای نوع بی مسافر می‌تواند از خاک کشورهای شینگن، در مدت حداکثر ۵ روز، به مقصدی خارج از این منطقه، گذر کند.

ویزای نوع C :
این نوع ویزای شنگن در واقع روادید کوتاه‌ مدتیست ،و برای مدت‌ زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.
دریافت کنندگان ویزای نوع سی ، یکی از 3 نوع ویزای زیر را دریافت می کنند:

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :
این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌ محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. برای افرادی که در تور اروپا ثبت نام میکنند هم همین نوع ویزا اخذ می کنند.

ویزای دو بار ورود :
این نوع ویزای شنگن هم شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا درج شده قابل استفاده می باشد.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :
ویزای چندبار ورود مجوز هر چندبار ورود و سفر بین کشورهای عضو شینگن را صادر می‌کند. به این معنی که مسافر می‌تواند به چندین کشور عضو این پیمان سفر کرده و در آن‌ها اقامت داشته باشد. تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی است که برای ۹۰ روز در هر ۶ ماه از سال، اعتبار دارد. همچنین، این ۹۰ روز به محض ورود به هر یک از کشورهای ناحیه‌ی شینگن محاسبه می‌شود،به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

اروپا

۲. ویزای اعتباری منطقه محدوده (LTV)

این ویزای شنگن به شما اجازه می‌دهد که تنها به محدوده‌های مشخصی که در زمان اخذ ویزا اعلام می‌شود، سفر کرده و در آن‌ها اقامت داشته باشید. این ویزا به غیر از مناطق مشخص‌شده، در هیچ منطقه‌ دیگری اعتبار ندارد و دارنده‌ آن مجوز سفر به هیچکدام از دیگر مناطق را ندارد. این ویزا بیشتر تحت شرایط خاص، مانند ویزا برای پناهندگان، اعطا می‌شود.

ویزای ملی

ویزای ملی که از آن به عنوان ویزای نوع دی یاد می شود ، برای اشخاصی مناسب است که قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند و با هدف خاص از جمله تحصیل، کار به مدت محدود و مشخص می‌خواهند در یکی از کشورهای ناحیه ی شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردند
این ویزا نیز با توجه به شرایط و هدف آن می‌تواند یک‌بار ورود یا چندبار ورود باشد و دارنده‌ی آن باید پس از اتمام اعتبار ویزا و پایان دوره‌ تعیین شده، به کشور خود بازگردد و بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه‌ شینگن بدون محدودیت سفر کرد. با این توضیحات، متقاضیان این ویزا باید یکی از شرایط زیر را داشته باشند:

دانشجویان بین‌المللی که برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی مشخص و نه بیشتر از یک سال، به کشورهای شینگن سفر می‌کنند.
دانشجویان بین‌المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند. به این گروه نیز ویزای یک‌ساله اعطا می‌شود که برای اقامت بیشتر باید تمدید گردد.

کار کردن یا پژوهش علمی و آموزشی در مراکز تحقیقاتی یا موسسات معتبر کشورهای اتحادیه‌ شینگن. این ویزا با توجه به بررسی سوابق فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.
متخصصانی که با هدف به اشتراک گذاشتن تخصص و مهارت خود به کشورهای حوزه شنگن سفر می‌کنند؛ برای مثال هنرمندان و ورزشکاران در این گروه قرار می‌گیرند.

موارد اضطراری که فرد به دلیل وضعیت پزشکی برای مدت مشخصی قادر به ترک ناحیه‌ شینگن نباشد
تمدید ویزای شینگن :
شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید البته درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام می باشد.

( برای آشنایی با هزینه های تور اروپا در تعطیلات نوروز  و  سایر زمانها  کلیک فرمایید. )

ویزای شینگن
ویزای شینگن

حرف آخر

به شما متقاضیان عزیر توصیه می کنیم به هر شخص یا وب سایت با یک شماره تماس و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد ، به واسطه پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

همکاران ما آماده پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما عزیزان می باشند.

88984780 – 021