دسته: ویزای آسیا

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !

خرید مستقیم بلیط تخفیف دار،هتل و تور بالی : 88984780 – 021

 

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد ،سوالی هست که در ذهن بسیاری از گردشگران می باشد ، بهتر است برای دریافت پاسخ این سوال مطالب زیر را به دقت مطالعه کنید !

بالی دارای آب و هوایی گرمسیری و آفتاب درخشان در طول سال و باران های موسمی می باشد.

مردم بالی از تبار نژادی ماقبل تاریخی هستند که از راه خاک اصلی قاره ی آسیا در حدود ۲۵۰۰ پ.م. به مجمع‌الجزایر اندونزی کوچ کردند.

با رسیدن هندوها دوره ما قبل تاریخ به پایان رسید. رسیدن هندوها در سال ۱۰۰ پ.م. به ‌وسیله ی سفال ‌نوشته‌های براهمی که بدست آمده‌اند تایید شده ‌است.

جزیره زیبای بالی یکی از بهترین و محبوب ترین مقاصد گردشگری جهان محسوب می شود.

( با  جاذبه ها و تفریحات بی نظیر بالی  بیشتر آشنا شوید ) .

 

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !
بالی اندونزی

 

 زمان مناسب سفر به بالی از نظر آب و هوا

 

با صرف نظر از بارش باران های سیل آسای فصل زمستان، گردشگران در هر زمانی از سال می توانند به بالی سفر کنند.

فصل بادهای موسمی در بالی مورد علاقه موج سواران می باشد که همان فصل خشک سال می باشد ، به‌طور معمول، به معنای وجود باد به جای باران در ماه‌های آوریل تا اکتبر (۱۲ فروردین تا ۹ آبان) است. 

درجه حرارت بین 20-33 درجه سانتیگراد می باشد. فصل بارندگی از اکتبر تا ماه مارس می باشد که باران های شدید می بارد و رطوبت هوا بالاست.

هر فصل از سال که باشد خورشید هر روز حوالی 6 بامداد در جزیره بالی طلوع می کند.

 

زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !
زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد !

 

این جزیره کوچک و سرسبز اندونزی یکی از اماکن توریستی بسیار جذاب جهان و قاره آسیا و  تور بالی است که در هر زمانی از سال تعداد بسیار زیادی توریست به آن سفر می کنند.

شالیزارهای پلکان در دامنه تپه ها و کوه های بالی یکی از جلوه های این جزیره است.

بهترین زمان سفر به این جزیره زیبا بر اساس محبوبیت و استقبال گردشگران، در ماه‌های ژوئن تا سپتامبر (۱۱ خرداد تا ۸ مهر) است.این محبوبیت و افزایش گردشگران به بالی به معنای افزایش قیمت هتل‌ها است.

میتوان بهترین زمان سفر به بالی در زمان کاهش هزینه های سفر ، آب و هوای خوب ، فصل خشک  می باشد که از آوریل آغاز ( یعنی فروردین )  ماه می ( تا اواخر خرداد ) و مجددا از اواخر سپتامبر ( یعنی اوایل مهر ) شروع می‌شود .

یکی از بهترین زمان ها برای سفر به بالی از نظر گردشگران ایرانی  تعطیلات نوروز  می باشد .

اگر در هر زمان سال به بالی سفر کنید مطمئن باشید که به اندازه ی کافی لذت خواهید برد اما اگر باران و رطوبت شما را اذیت می کند سعی کنید بین ماه های آپریل و اکتبر به این جزیره زیبا سفر کنید.

 

بهترین زمان سفر به بالی از نظر فصل

 

فصل بارانی : ماه‌های نوامبر تا مارچ (۱۰ آبان تا ۱۱ فروردین)

این فصل برای گردشگرانی که به دنبال هزینه های بسیار پایین سفر هستند بسیار مناسب است.

از ماه نوامبر تا مارچ، بالی با بارش‌های فراوان مواجه می‌شود. در حقیقت، می‌توان گفت ماه ژانویه (۱۱ دی تا ۱۱ بهمن) روزهای کمی را بدون نم نم باران می‌گذراند.

در واقع زمان گرانی بالی زمانی می باشد که گردشگران بسیاری به این جزیره زیبا سفر می کنند و هزینه اقامت در هتل افزایش می باد معمولا این زمان ها از جمله زمان هایی که نباید به بالی سفر کرد.

 

بهترین زمان سفر به بالی
بهترین زمان سفر به بالی

فصل خشک : ماه‌های آپریل تا اکتبر

در این فصل لذت بخش ، گردشگران بسیاری به بالی سفر می کنند و همچنین در این فصل هزینه سفر نسبت به فصل بارانی دارای افزایش می باشد.

فصل خشک بالی، با آب و هوایی گرم، فاقد باران و رطوبت است. این فصل برای فعالیت‌های در فضای آزاد مانند هایکینگ، قایق‌رانی و حمام آفتاب، بسیار مناسب می باشد.

ماه جولای و آگوست (۱۰ تیر تا ۹ شهریور) معمولا قیمت هتل ها افزایش می یابد ، تیم رزرواسیون ناخدای سفر به مسافران توصیه می کند برای صرفه جویی در هزینه های سفر، زودتر هتل خود را انتخاب و برای رزرو مستقیم هتل های بالی ناخدا سریعتر اقدام کنند.

( پیشنهاد می کنیم مطالعه  مقاله  رزرو مستقیم هتل با تخفیف ویژه   را از دست ندید ) .

 

بهترین زمان سفر به بالی
بهترین زمان سفر به بالی

 

 زمان مناسب سفر به بالی از نظر بازدید از فستیوال ها و رویدادها

 

فستیوال ها و رویدادهای فصل بارانی

  • نیپی (Nyepi)

این روز به عنوان سال جدید بالی، روز جشن و سرور می باشد ،در این روز تا قبل از رصد ماه در ماه نهم سال سکوت بر همه جا حکمفرما می‌شود.

اگر این زمان را برای سفر به بالی انتخاب کردید، برای روبه‌رویی با مغازه‌های بسته و رستوران‌های تعطیل آماده باشید.

فستیوال‌ها و رویدادهای فصل خشک

  • گالونگان (Galungan)

گالونگان مهم‌ترین فستیوال سالیانه بالی می باشد که به مدت ده روز برگزار می گردد .  باورها بر این است که تمام خدایان بالی در این روز به جشن روی زمین می‌آیند. آخرین روز فستیوال، روز دعا، مراسمی روحانی برای ارواح اجداد بالی برگزار می‌شود.

  • فستیوال هنر بالی

فستیوال بزرگ هنری که طرفداران زیادی دارد، از شنبه دوم ماه ژوئن تا شنبه دوم ماه جولای، در بالی برگزار می‌شود که میزبان اجراها و نمایشگاه‌ ها و شامل فستیوال های بادکنک نیز می باشد.

  • فستیوال بادبادک‌های بالی

در این فستیوال که در ماه جولای در منطقه پدانگ گالاک (Padang Galak)، در ساحل سانور (Sanur) برگزار می‌شود.بادبادک‌های غول‌پیکر سنتی، توسط گروه های مختلف از دهکده دنپاسار (Denpasar) با یکدیگر در آسمان رقابت می‌کنند.

  • فستیوال نوسا دوئا (Nusa Dua)

فستیوال نوسا دوئا  از سال ۱۹۹۶ در اقامتگاه مجلل ساحلی در جنوب شرق بالی در ماه آگوست برگزار می‌شود ، این فستیوال هفته‌ای رنگارنگ و سرشار از نمایشگاه‌های هنری، اجراهای فرهنگی و رویدادهای ورزشی را رقم می زند.

 

جاذبه های گردشگری بالی
تورهای اختصاصی یک روزه

حرف آخر

گردشگران ایرانی برای سفر به بالی نیاز به دریافت  ویزای اندونزی  دارند ، ویزای توریستی اندونزی یک ماه اعتبار دارد یعنی از زمان صدور ویزا گردشگران فقط یک ماه فرصت دارند تا به اندونزی سفر کنند ، و همچنین گردشگران پس از ورود به یکی از مرزهای اندونزی فقط می توانند 14 روز در این کشور بمانند.

علاوه بر ویزا مسافران برای داشتن سفری خاطره انگیز به بالی نیاز به رزرو بلیط و هتل با نرخ مناسب دارند.

گردشگران برای رزرو بلیط ، هتل و تور تخفیف دار بالی و همچنین اخذ ویزای بالی می توانند از مشاوره رایگان تیم رزرواسیون ناخدای سفر بهرمند شوند .

88984780 – 021

ویزا

ویزا و هرآنچه باید جهت اخذ ویزا بدانید

ویزا و هرآنچه باید جهت اخذ ویزا بدانید

 

برای ورود ایرانیان به برخی کشورهای آسیایی و اروپایی نیاز به داشتن اجازه ورود یا همان دریافت ویزا می باشد.

گرفتن ویزای کشورهای آسیایی از جمله دبی ، تایلند ، هند ، چین و … معمولا ظرف 2 روز تا 2 هفته امکان پذیر می باشد و نیاز به جمع آوری مدارک زیادی ندارد . و بنا به درخواست متقاضیان ویزا به صورت تجاری یا توریستی اقدام می گردد.

و همچنین آن دسته از افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند با واژه ویزای شینگن برخورد کرده‌اند و به آنان اخذ و دریافت ویزای شینگن پیشنهاد شده است.

برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای شینگن ، این مقاله را بخوانید : چگونه موفق به اخذ ویزای شینگن شویم ؟

کشور کانادا هم یکی از پرطرفدارترین کشورها برای سفر ، تحصیل و اقامت می باشد . اخذ ویزای کانادا مخصوصا بدلیل عدم وجود سفارت کانادا در تهران برای متقاضیان کار ساده ای نیست.

برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای کانادا ،این مقاله رو از دست ندید : دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

حالا در زیر می توانید به طور کلی با ویزا ، نحوه پیکاپ ویزا ، ویزای تجاری و توریستی آشنا شوید


ویزا

ویزا به اشخاصی اعطا میگردد که درخواست اخـذ ویزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عمومأ روادید یا ویزا بصورت برچسب همراه با مهر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقاضی الصاق میگردد.

اخذ ویزا
اخذ ویزا

پیکاپ ویزا

اقدامات اولیه که شامل رعایت موارد ذیل به اختصار می باشد
1- عدم سوء پیشینه ایران به صورت ترجمه شده و همراه با تائید وزارت امور خارجه.
2- اصل و ترجمه رسمی شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج.
3- اصل و ترجمه اسناد ملکی اعم از خانه، خودرو و … به نام متقاضی یا همسر متقاضی.
4- ترجمه رسمی مدارک فارسی مربوط به نوع و و ضعیت شغلی، میزان درآمد و حقوق متقاضی و همسر متقاضی.
5- ترجمه مقدار دارائی و موجودی حساب های بانکی طی نامه رسمی از بانک.
6- ارائه مدارک بازنشستگی در صورت نیاز.
7- اصل و ترجمه رسمی و تائید شده پایان خدمت و یا معافیت متقاضی.
8- مشخصات کامل و آدرس پستی، تلفن، شخص یا ارگان دعوت کننده.
9- به همراه داشتن مشخصات خانواده.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی:

  • اصل و کپی بليط(حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد الزامی است.
  • ک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از هشت ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد.

 

مدارک لازام برای اخذ ویزای تجاری:

دعوتنامه برای ويزای تجاری الزامی است.

  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 50 يورو می باشد.
  •  یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • يک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  •  کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

حرف آخر 

به شما متقاضیان عزیر توصیه می کنیم به هر شخص یا وب سایت با یک شماره تماس و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد ، به واسطه پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

تیم ویزای ناخدای سفر آماده پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما عزیزان می باشند.

88984780 – 021