امارات و جاذبه های دیدنی

امارات متحد عربیپرچم امارات

درباره کشور

امارت متحده عربی

این کشور از شرق با عمان و از جنوب با عربستان سعودی مرز زمینی دارد. امارات متحده عربی با قطر و ایران هم از طریق آب‌های خلیج فارس همسایه است.

امارات متحده عربی کشوری در کنار خلیج فارس است که از مجموعه ی اتحاد ۷ شیخ‌نشین در سال ۱۹۷۱ تشکیل شد. هفت شیخ‌نشین این کشور شامل ابوظبی، دوبی، شارجه، راس‌الخیمه، فجیره، ام‌القوین و عجمان است. ابوظبی بزرگترین شیخ‌نشین آن است و دومین شیخ‌نشین دوبی است.

بخش اعظم این سرزمین را صحرا تشکیل می‌دهد. دو رشته کوه نیز در این کشور وجود دارد. سواحل این کشور، که اکثر جمعیت کشور در آن ساکنند، عمدتا پوشیده از نمکزار است. کوه های هاجر در شبه جزیره موسندام از ارتفاعات مهم امارات متحده عربی به شمار می رود. بلندترین نقطه در امارات قله ی الحجر با 1189 متر ارتفاع است. مساحت این کشور به جز کوه های ججار در شرق، را کویری کم ارتفاع تشکیل می دهد. در این کشور هیچ نهری که در طول سال جاری باشد وجود ندارد.

 

آب و هوای امارات


امارات متحده عربی آب و هوایی گرمسیری دارد، تابستان های آن داغ و مرطوب و زمستان های آن ملایم است. در طول سال باران زیادی نمی بارد و بارش باران عمدتا در فصل زمستان دیده می شود. میزان بارندگی در سال در حدود 13 سانتیمتر می باشد. در پایان زمستان و نیز در طول زمستان وقوع طوفان شن معمول است. متوسط درجه حرارت در ماه ژانویه 33 درجه سانتی گراد و در ماه ژوئیه 17 درجه سانتی گراد است.
آسمان دبی در تمام طول سال آفتابی است. هوا گرم است و در تابستان به 48 درجه سانتی گراد می رسد. در زمستان نیز درجه حرارت به 10 درجه سانتی گراد بالای صفر می رسد.

این کشور با اتکا بر صادرات ذخایر نفتی و گاز طبیعی موجود در دریا و خشکی، یکی از بالاترین سطوح زندگی در جهان را دارد. واحد پول امارات درهم میباشد.

تعمیرگاه های کشتی، کارخانه های کودسازی، بانکداری، بازرگانی، فرودگاه های بین المللی و مراکز تجاری بخشی از صنعت امارات را تشکیل داده اند. در این کشور مهاجران از ایران و شبه قاره هند اکثریت نیروی کار را تشکیل می دهند. کشاورزی در امارات محدود است به واحات و تعداد کمی از محل های ساحلی که با آب شیرین شده آبیاری می شوند.توریسم یکی از اساسی ترین پایه های اقتصاد امارات متحده عربی می باشد.
تولید ناخالص داخلی در این کشور 167.3 میلیارد دلار است. سه میلیون و ۶۵ هزار نفر نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند. نرخ بیکاری در این کشور 2.4 درصد است. 19.5 درصد از مردم آن زیر خط فقر زندگی می‌کنند. در سال ۲۰۰۷ نرخ تورم ۱۱ درصد بود.

سیاست نظارت بر ارز در این کشور وجود ندارد. بانک های تجاری بسیاری تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت دارند. در این کشور مالیات شخصی دریافت نمی‌شود.

امارات متحده عربی روزانه دو میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه نفت تولید می‌کند که تمامی آن را صادر می‌کند. مصرف نفت این کشور روزانه ۳۷۲ هزار بشکه است که آن را وارد می‌کند.

محصولات صادراتی این کشور شامل نفت خام، گاز طبیعی، کالاهای ترانزیتی، ماهی خشک شده و خرما است که به کشورهای ژاپن (23.4 درصد)، کره جنوبی (10.3 درصد)، تایلند (5 درصد) و هند (4.8 درصد) صادر می‌شود.

محصولات وارداتی این کشور شامل ماشین‌آلات و تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی و غذا است که از کشورهای چین (13.1 درصد)، هند (10.2 درصد)، آمریکا (8.9 درصد)، ژاپن (6.2 درصد)، آلمان (6.1 درصد) و ایتالیا (4.7 درصد) وارد می‌شود.

مشخصات کشور

قاره: آسیا
زبان رسمی: عربی
واحد پول: درهم

شهرهای مهم

قیمت ویزا: ۲۸۵ درهم

اطلاعات ویزا

ویزای دبی

یکی از پرطرفدارترین مقاصد برای ایرانیان طی سال‌های اخیر شهر دبی می‌باشد که به منظور سیاحت و تجارت افراد زیادی به این شهر سفر می‌کنند و با توجه به اینکه شهر دبی از نظر اقتصادی پیشرفت چشمگیری داشته است، به عنوان شهر برتر خاورمیانه شناخته می‌شود و افراد زیادی به دلیل فعالیتی که در کشور ایران دارند و حجم بالای واردات و صادرات بین ایران و امارات، نیاز به اخذ ویزای دبی دارند.
ویزای دبی بستگی به هدف سفر شما دارد.
در ادامه به برخی از نکات کلی در مورد ویزای دبی اشاره می‌کنم، اما لطفاً توصیه می‌شود قبل از سفر به دبی به آژانس مسافرتی مراجعه کنید تا اطلاعات دقیق و به‌روز را در مورد چگونگی اخذ ویزاهای مختلف دریافت کنید.

۱- ویزای توریستی

 اگر شما قصد سفر تفریحی یا توریستی به دبی را دارید، معمولاً به شما ویزای توریستی اعطا می‌شود. برای بدست آوردن ویزای توریستی دبی، معمولاً به یک هتل رزرو شده و بلیط رفت و برگشت نیاز خواهید داشت.

۲- ویزای تجاری

 اگر شما قصد سفر تجاری یا ملاقات کاری به دبی را دارید، برای بدست آوردن ویزای تجاری باید مستنداتی مانند دعوتنامه از شرکت میزبان، تاییدیه از مرجع صدا و سیما و یا شرکت تجاری و سایر مستندات مربوطه را تهیه کنید.

۳- ویزای کار

اگر قصد کار کردن در دبی را دارید، باید به دبی مهاجرت کنید و یک ویزای کار دریافت کنید. برای این منظور، باید با کمک یک کمپانی یا شرکت در دبی یا با کمک شرکت‌های مهاجرتی و وکلای حقوقی متخصص در این زمینه، اقدامات لازم را انجام دهید.

۴- ویزای قراردادی

 اگر شما توسط یک شرکت دبی استخدام شده‌اید و قصد ورود به دبی را دارید، شرکت که شما را استخدام کرده است، باید ویزای قراردادی شما را بدست آورد.
موارد بالا فقط نمونه‌ای از انواع ویزاهای موجود برای سفر به دبی هستند. همچنین قوانین و مقررات ویزا و انواع آن‌ها ممکن است متفاوت باشد. بنابراین، بهتر است با آژانس مربوطه تماس بگیرید و یا به سفارت مراجعه کنید تا درباره نوع ویزای مورد نیاز خود اطلاعات دقیقی کسب کنید.

مراحل کاری برای دریافت ویزای دبی

برای صدور ويزا تجارتی، سياحتی و… دبی، باید شخص، شرکت يا سازمانی در دبی ضمانت کند تقاضاکننده ويزا  در تاريخ مقرر از کشور امارات خارج می شود . اين مسئول در امارات به نام “کفيل” شناخته می‌شود.

ويزاهای توريستی توسط  آژانس‌های مسافرتی ناخدای سفر درخواست می‌شود؛ مدت زمان مورد نیاز برای صدور ویزای عادی 7 روزه و ویزای فوری 3 روزه می باشد .

مسافران بایستی کلیه مدارک مورد نیاز زیر را در زمان مورد نظر تحویل کارگزار ویزای ناخدا بدهند .

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای دبی

اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار

1 قطعه عکس با زمینه سفید

اسکن صفحه اول شناسنامه

آدرس و شماره تلفن مسافر

اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است .